bun, zic, pastele masii, las  ca ma duc eu la scoala si stau acolo pana ma fac major si sa vezi dupa  aia ce treaba fac! si m-am bagat la scoala de bucatari, la liceul economic.  a fost fun la scoala aia, eram rau, da rau! cum ma enerva unul il amenintam  cu mafia tiganeasca. il chemam pe corci si-l puneam sa umble putin prin  preajma cu cutitul la brau. a tinut pana aproape de sfarsitul scolii,  cand l-am suparat foarte tare pe un oier din bran si l-a fugarit ala  pe corci cu tot cu cutitul lui si dupa aia s-a intors la mine.
aveam clasa la etajul doi,  singurul etaj fara gratii la geamuri. mare avantaj! faceam prezenta  la inceputul orei, apoi saream pe geam si ne opream la crasma de peste  drum, la ardealu. in fiecare an diriga ne ducea cu clasa la tib si ala  era evenimentul cel mai misto, ala si balul bobocilor. eu nu am ajuns  niciodata la tib, ca ii era frica profei sa ma ia. ramaneam sa frecam  menta prin oras, eu si inca vreo trei.
faceam ciorbe si tocanite la practica - adica ne uitam si incercam sa  le sabotam pe colege. acolo am invatat sa curat cartofi si cam acolo  sa oprit competenta mea intr-ale bucatariei. mi-am dat examenul de absolvire  din ciulama de pui. puiul l-am rezolvat, dar ciulamaua a ramas pana  astazi un mister. am luat cinciul, totusi. 
No comments:
Post a Comment