Site Meter Despre: 2009-01-11

Saturday, January 17, 2009

hai s-o facem natural

ma tot gandeam la nebunia asta cu mancatul, bautul, futatul, nascutul natural si-mi ziceam ca omenirea nu-i tocmai geniala. pana si medicina devine din ce in ce mai "naturista". pai amaratii aia pe la 1500 faceau toate alea cat se poate de natural si dadeau coltul pe la 40 de ani. ar fi vrut ei sa traiasca cu chestii artificiale si sa fugareasca razese pana pe la 80, da n-aveau know-how-ul.

si s-au muncit ei cateva sute de ani, au facut si niste universitati, au invatat si, pana la urma, cu chiu cu vai, au invatat sa scoata (sau sa bage) ceva din plantele alea care sa fie intr-adevar eficiente. au inventat si o pastila - artificiala, desigur - care sa-i tina tepeni mai mult timp.

si, dupa toata zbaterea asta, stranepotilor lor li s-a nazarit, in decurs de o generatie, ca viata-i prea lunga si ca ar trebui s-o mai scurtam mancand si tratandu-ne natural. s-a ajuns la concluzia ca sa mananci mancare semipreparata e naspa, mai bine iei o gura de papadie din fata casei. daca te imbolnavesti lasa naibii chimicalele alea si bea un ceai de musetel, iar daca nu ti se mai scoala lasa-n sloboz viagra si foloseste-ti imaginatia.

hai, fa pasi. nu cu masina, ca nu mai e buna, polueaza, urca-te pe bicicleta si pedaleaza cu nasu-n teava de esapament a masinii conduse de un retrograd, rugandu-te sa-l tina franele pe retrogradul din spatele tau!