Site Meter Despre: 2011-01-23

Tuesday, January 25, 2011

ce-i ba, n-ati mai vazut oameni de stiinta?!?

am inceput bine vacanta anul asta, cu o intarziere a avionului de vreo ora. nu i-o fi sunat ceasul pilotului. in spatele nostru stateau niste romani. m-am prins de asta cand am incercat sa-mi inclin scaunul cu vreo 2-3 grade, iar o voce suava de tabagista alcoolica m-a apostrofat pe un ton parintesc: "stai domne, nu vezi ca inca nu m-am asezat?!?" hello!!! zburam deja de doua ore! si-o fi luat bilet in picioare, saraca..

se discuta cu ceva timp in urma daca nu cumva persoanele overweight ar trebui sa plateasca doua locuri. doamna din spatele meu ar trebui sa plateasca doua randuri ca lata nu era, era doar lunga. in plus era dotata cu un copil tare-n laringe. si cu un sot care gasea normal sa se frece cu prohabu de nefericitii calatori, in timp ce se intindea sa-si aranjeze bagajul. "lasa-l, imi zice consoarta, ca poate nu si-o fi dat seama". well, nu stiu ce sa zic, e o parte a corpului destul de sensibila, inca nu am auzit pe nimeni sa zica "ia te uita, mi-a trecut un tanc peste madular si nici nu am observat, abia acuma vad urmele de senile!"

in cuba ne-am dus. holguin. eram patru. nu, nu mi-am mai luat doua neveste, am fost cu un cuplu de prieteni. dana si laurentiu. sau invers.

de pe primul panou pe care nu aveai cum sa nu-l vezi, ca incetinea autocarul sa se asigure soferul ca am citit cu totii, am aflat, cu groaza, ca e naspa de tot in lume. "EL MUNDO CAPITALISTA EN CRISIS". scris cu litere de doi metrii. sa afle si cubanezul, cand sta la coada pentru ratia de 6 oua pe luna ce noroc are ca traieste in paradisul comunist.

o sa mai povestesc, astept numai sa ma izbeasca plictiseala mai serios, ca altfel am lucruri mai bune de facut, de exemplu sa ma invart cu cablurile in mana in jurul masinii, ca poate s-o indura cineva sa-mi dea curent. fucking -30C!!!