Site Meter Despre: 2012-01-01

Monday, January 02, 2012

revelion la casa romaneasca a domnului

anul asta am facut revelionul la papaion si totul a fost perfect. pana la rezervare :D

glumesc, a fost chiar fain. cu ceva surprize de genul ca masa rezervata, ce aparea intr-un colt in planul de pe net, era de fapt langa ringul de dans. de fapt pe ring, ca sa fiu mai exact. se vede treaba ca nu incapuse in coltul ala. ei, se mai intampla, oamenii or fi uitat sa tina cont si de scaune cand au calculat cate mese intra in sala.

cheful era in toi cand am ajuns - cand am intrat, mai exact, ca de ajuns ajunseseram de mult, dar nu gaseam parcare. pana la urma am reusit sa urc masina pe muntele de zapada din fata intrarii, asa ca nu am avut prea mult de mers pe-afara - norocul meu, s-a dovedit ca noii mei pantofi nu erau facut pentru umblat ci pentru patinat.

nici nu ne asezaseram bine la masa ca au si sosit colindatorii. ansamblul hora, sau asa ceva. fete si baieti frumos costumati, un urs, o capra si niste personaje de care nu am reusit sa ma dumiresc ce reprezinta. poate si pentru ca nu pareau sa aiba multa vlaga in ei, s-au mai inviorat abia cand au ajuns la partea cu greutatile financiare prin care trece ansamblul si la plimbatul cu caciulile-n mana prin sala. am profitat si mi-am dat si eu obolul, ca de mult vroiam sa imbrac o suba de-aia*

apoi ne-a cantat ceva slagare antice - dar foarte simpatice - domnul nashul (as in godfather), daca pot sa-i spun asa. se vede treaba ca toaletele noastre erau de-a dreptul sclipitoare, caci nashul nu a indraznit sa isi dea jos ochelarii de soare toata noaptea. cand lua nashul o pauza, intra in paine DJ-ul. cand Dj-ul nu era atent, aparea cetateanul turmentat care smulgea cablurile din boxe.

cetateanul asta a fost senzatia serii. genul de om care atunci cand se imbata devine brusc foarte energic si intreprinzator si daca nevasta nu sta la batut, gaseste el alte metode sa isi consume energia. acuma ii casunase pe bietele boxe, emiteau prea multa muzica ardeleneasca si il iritau pe dansul, care venea din nord-est si ar fi vrut sa asculte ceva stefan cel mare, probabil. se distra asa de bine scotand cablurile din boxe incat a durat ceva vreme pana ce l-au convins ca lady gaga n-are nimic de-a face cu ardealul, drept urmare ar trebui lasata sa se manifeste.

mancarea a fost rezonabila inspre buna, mai putin friptura de animal neidentificat. tot ce pot spune despre animalul ala e ca nu prea s-a omorat cu mersul la sala.

la miezul noptii a venit un ninja si ne-a felicitat ca am ales sa ne petrecem aceasta sfanta zi in casa domnului, dupa care ne-a cerut sa rostim impreuna cu el un descantec.

totul s-a terminat pe-un ton pozitiv, cand un cetatean ursuz a luat microfonul si ne-a anuntat ca in 5 minute se inchide sala. a urmat un iures ca la asaltul plevnei si ne-am trezit afara, in ploaie, in 2012. la multi ani! :)

*de fapt, au cantat frumos cei de la hora, mi-au (ne-au) placut, dar nu ma pot abtine sa nu fiu rautacios, intr-o lume perfecta as muri de plicitseala :D