Site Meter Despre: 2007-05-27

Wednesday, May 30, 2007

demenajarea - sau cum am atins nirvana

este o zi importanta pentru mine (azi ma mut) si m-am gandit sa impartasesc cu voi aceasta mirobolanta experienta.. desigur, mai e si rahatul asta de ploaie care ma impiedica sa plec cu al treilea transport, dar asta este doar un amanunt.

totul merge bine, sunt cat se poate de calm, cam atat de calm cat poate fi un individ care s-a izbit de toti peretii cu o gramada de boarfe in brate. noua mea locuinta este superba, e situata la etajul patru iar blocul nu are lift. coridorul e ingust, scarile abrupte. dar e ok, inca nu am daramat nici un perete, doar ce am zgariat nitel cam toata mobila.

televizorul l-am scapat pe jos, dar un vecin inimos m-a asigurat ca nu s-a stricat, ca si el l-a scapat pe jos cand s-a mutat. pc-ul inca nu l-am demontat, mi-e frica de stratul de cabluri de juma de metru.

pisicul l-am trimis cu a doilea transport, ceea ce l-a stresat intr-un asemenea hal, (dupa neplacuta experienta cu avionul) incat, sa ma scuze doamnele, s-a cacat pe el.

dar hai ca va las, ca le aveti si voi pe ale voastre. taman ce s-a mai ostoit ploaia.
traiasca sfarsitul lui mai! si sper sa supravietuim si noi.

jos veveritele!

nu, nu se poate spune despre mine ca nu iubesc animalele. am trait o viata intre ele, am umblat pe aceleasi strazi, am impartit aceeasi scara de bloc. vin dintr-un oras in care ursii umbla slobozi pe strazi si socheaza containerele fara aparare.

animal mai lipsit de bun simt ca veverita nu am intalnit, insa. ursii mei se fereau de oameni, mai ales atunci cand astia aruncau cu sageti de la dartz in ei, insa veveritele astea sunt insuportabil de sociabile. iti intra in casa fara sa bata la usa si te trezesti cu ele pe umar cerandu-si portia de mancare, cu o mutra acra.

si fereasca sfantu sa le oferi ceva ce nu le place! te ucid cu dispretul din priviri. sunt ca cersetorii aia care-ti dau cu sandwich-ul in cap de zgarcitu naibii ce esti.

de aceea, fac apel catre toate organele de resort, oameni buni, faceti ceva! mi-e dor de ursii mei containieri. macar cu aia aveam ocazia sa fac sport extrem (adica sa duc gunoiu).

acuma, dupa ce ca ploua de-mi vine sa dau cu apa de pamant, ma mai asalteaza si populatia bastinasa de dintosi.