Site Meter Despre: discriminare

Tuesday, October 31, 2006

discriminare

ca tot vorbeam despre discriminare, m-am gandit, nelutzule, sa vedem cum stau lucrurile la tine in sat, din punctul asta de vedere.

in primul si-n primul rand, iese in evidenta faptul ca tot ce e strain in tara e dujman. arabii care vin la fetele voastre is dujmani, la fel si nesuferitii aia de italieni, belgienii is pedofili, etc.

chestie care nu va impiedica sa profitati de banii lor. si-uite asa ajungem la miezul problemei: la tine in sat, discriminarea e o chestie de bani. sunteti in stare sa va face frati cu dracul, daca din chestia asta iese d-un pachet de camel.

e destul de evident ca doar cei foarte saraci sunt dicriminati; tiganii saraci sunt tratati ca animalele, in timp ce aia bogati is invitati pe la televiziuni, devin personaje publice, adevarate vedete.

discriminati sunt taranii, moldovenii - cel putin in orasul din care vin eu, "moldovean" e folosit cu sens peiorativ - pentru simplul fapt ca sunt saraci. pensionarii sunt discriminati din acelasi motiv; un pensionar sarac este un mos sau o baba, unul bogat este un domn sau o doamna.

as mai putea gasi o multime de exemple, dar cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun.


 

No comments: