Site Meter Despre: monsieur bonbon

Friday, July 26, 2013

monsieur bonbon

in st-hubert, pe chemin chambly, in fata unei rezidente pentru persoane in varsta sta un batran imobilizat in scaun rulant. sta am zis? nu, zambeste mereu si face semn cu mana tuturor celor care trec prin fata lui. atat vara cat si iarna. atat automobilistilor cat si pietonilor. este monsieur bombon. principala lui activitate, in afara de facut cu mana si zambit este vandutul bomboanelor. monsieur bombon strange bani pentru diverse cauze. nu pentru el, monsieur bombon nu are nevoie de bani. nu prea mai are ce face cu ei, in situatia in care se afla, paralizat in urma unui accident cerebral. dar ii ajuta pe cei din jurul lui.

de fiecare data cand trec pe langa el imi recapat sau, eventual, sporesc bunadispozitie. eu ma "hranesc" cu zambetul lui, iar el se "hraneste" cu zambetul meu, si al tuturor celorlalti trecatori. chapeau, monsieur bombon, lumea-i mai frumoasa cand oamenii nu traiesc doar pentru ei insisi!



http://www.rivesudexpress.ca/Communaute/2011-12-04/article-2823479/Monsieur-Bonbon-transforme-son-handicap-en-force-et-collecte-des-sourires/1

No comments: