Site Meter Despre: dujmanii

Sunday, October 22, 2006

dujmanii

31.
ia sa inventariem putin dujmanii satului tau, nelutzule, ca ei sunt de vina ca esti tu in rahat;

pai in primul rand vin ungurii, evident! iar ungurii, asa cum stim cu totii, vor ardealul. de ce vor ei ardealul? ca sa alerge cu caii lor de pusta de colo-colo, desigur.
apoi, vin evreii; astia-s intotdeauna responsabili de toate relele, is mai rau ca ungurii; ei nu vor ardealul, ei vor banii nostrii. mai bine le dam ardealu.
urmeaza, desigur, tiganii; astia-s murdari, agresivi, hoti. din cauza lor, guvernul nu poate elabora/respecta legi. de fiecare data cand politia e pe urmele unui criminal, o gasca de tigani fantoma le fura mobilul crimei; imediat ce incoltesc vreun corupt, vine gasca de tigani fantoma si fura flagrantu sa-l vand la fier vechi.
un alt dujman e incalzirea globala; care face ravagii de cand unii au defrisat padurile. cum luptam impotriva incalzirii globale? simplu: taiem caldura in apartamente, iarna.

avem si un prieten; rusul e prietenul nostru, ne uneste aceeasi marca de vodca. in rest, am vrea sa fim prieteni cu toti aia bogati, ca poate le scapa ceva si-n buzunarele noastre; ii iubim pe americani, francezi, englezi, nemti, italieni, etc. ii iubim asa cum il iubim pe vasilica la crasma, atunci cand face cinste. sunt curios sa vad ce o sa se intample cand vasilica nu o sa mai faca cinste.

No comments: