Site Meter Despre: rezumatul stirilor

Sunday, October 22, 2006

rezumatul stirilor

21.
m-am uitat, intr-una din zilele trecute, la stirile inregistrate de pe antena 1. daca ar fi sa fac un rezumat, ar suna asa:

membrii unei organizati ecologice au ramas blocati in liftul primariei; primarul a trecut pe acolo ca sa-i intrebe daca se simt bine.

mercedesa s-a maritat cu bmw; urmeaza o foarte interesanta evaluare a aurului si darurilor, in euro. ocazie cu care aflam ca jep-ul primit cadou nu valoreaza mai mult decat rochia de mireasa.

o gasca de interlopi a fost arestata cu ocazia unei perchezitii; tiganie, scandal, ziaristi agresati. politia, foarte respectuoasa fata de drepturile infractorilor, nu se baga.

ni se spune, apoi, ca becali tocmai a trecut prin centru.

sotia primarului dintr-o comuna oarecare agreseaza niste ziaristi. primarul zice ca nu raspunde de faptele ei. da satenii sunt suparati: cica primarita bate la ei ca la fasole.

monica si batranelul tocmai strabat valea prahovei cu masina. ea intreaba daca o iubeste, el confirma. ni se vorbeste, apoi, de valoarea de piata a masinii.

un tigan manelist fusese ridiculizat pentru ca, intrebat fiind daca a auzit de secspir, a raspuns ca nu se mai vede cu el din toamna trecuta, ca-i datoreaza niste bani. acum, manelistul este filmat intorcandu-se de la facultatea de drept, unde pare a fi un student eminent. ni se atrage atentia asupra valorii lantului de aur cu stema de mercedes la capat.

auzim, apoi, ca primul terorist al tarii tocmai a sters-o. ni se face o estimare aproximativa a averii respectivului.

cam astea ar fi, in mare, stirile zilei respective. nu-i nevoie de o indemanare deosebita ca sa extragi de aici valorile dupa care se ghideaza majoritatea consatenilor tai.

mi se pare cel putin caraghioasa, in aceste conditii, inversunarea cu care le gasesti tu defecte astora de aici; nu vii dintr-una din cele mai bune lumi posibile, nelutzule, nu ai nici cea mai mica idee despre cum ar trebui sa functioneze o societate. da-ti place sa gasesti vinovati pentru esecurile tale. e usor, nu cere efort si nici minte.

No comments: