Site Meter Despre: fiindca nu mai este exagerat de mult pana de sarbatori

Sunday, October 22, 2006

fiindca nu mai este exagerat de mult pana de sarbatori

9.
da sa lasam apropourile astea ieftine, nelutzule si sa ne concentram asupra problemelor noastre;

fiindca nu mai este exagerat de mult pana de sarbatori, m-am gandit sa-ti amintesc ce se intampla in sat la tine in perioada aia. pai, in primul rand, un turist neavertizat ar crede ca se afla pe front. daca se mai intampla ca turistul respectiv sa fie femeie si sa aiba gluga, devine tinta favorita a pocnitorilor. de fapt, e suficient sa fie femeie; ideal ar fi, insa, sa fie o femeie in varsta.

acuma nu vreau sa-ti stric distractia, dar nu ti se pare totusi caraghios sa stai ore intregi pe balcon, sa bei si sa arunci cu pocnitori in trecatori?

sarbatorile de iarna, nelutzule, am impresia ca-ti ofera ocazia ideala sa-i torturezi pe cei din jurul tau. astepti cu nerabdare senzatiile tari - ale victimelor, desigur - nu te mai multumeste sa sperii cate o amarata de batrana pe trecerea de pietoni, nu, ca nu-s sanse mari sa faca infarct.

trecand peste perversiunile la care-ti supui casetofonul, as vrea sa ne oprim putin asupra craciunului; mai nelutzule, poti sa-mi explici si mie de ce jumate de sat e la reanimare dupa masa din ajun?

ar mai fi niste chestii de discutat, referitor la spiritu de sarbatori la tine-n sat, da-i deja tarziu, asa ca lasam pe maine.

No comments: